новина

Головна » новина   

  

 

Тиждень фізичної культури та спорту

У рамках святкування Дня фізичної культури і спорту та з метою поліпшення якості навчально-виховної роботи з питань здорового способу життя  класними керівниками були проведені виховні години: Ковальчук А.М. з учнями 5 класу «Спорт- найкорисніший замінник ліків», Панасюк Н.М. «Сучасні Олімпійські ігри та Олімпійський рух», Турчин А.М.  з учнями 10 класу «З історії Олімпійських ігор». Школярі збагатили свої знання про види спорту, їх особливості та значення, дізналися багато нового та цікавого  про відомих спортсменів України. 



З учнями 9 класу класний керівник Копняк С.В було проведено змагання з настільного тенісу, перемогу в якому здобув Андрущак Іван. Між учнями середньої (7-9кл.) та страшої (10 кл.) школи під керівництвом вчителя фізичної культури Новаківського О.М. було проведено змагання з піонерболу, перемогу здобули учні 10 кл. У шкільній бібліотеці бібліотекарем школи Музикою Т.С. організовано виставку літератури «О, спорт, ти сила чудодійна»

    Першочерговими завданнями педагогів залишається виховати у дітей цінне ставлення до власного здоров’я та стимулювати бажання дбати про нього, сприяти усвідомленню необхідності ведення здорового способу життя, прищепити інтерес до занять фізичною культурою та спортом.



16.09.2019 | Aдмін

Вернутись назад