новина

Головна » новина   

  

 

Увага! Діти на дорозі!

Щороку в СЗШ І – ІІІст. №3 м.Гайсин проводиться місячник "Увага! Діти на дорозі!". Метою якого є ознайомлення та продовження вивчення Правил дорожнього руху; узагальнення та поширення досвіду з профілактики дитячого травматизму на дорогах; вплив на усвідомлення дітьми необхідності дотримання Правил дорожнього руху.



У 3 класі класним керівником Івангородською Л.М. була проведена гра «Знай та поважай правила дорожнього руху».  В ході якої учні відповідали на запитання, моделювали різні ситуації, які виникають під час дорожнього руху, повторювали вивчені дорожні знаки, знаходили  вихід із дорожніх ситуацій, розповідали історії зі свого життя, ставили запитання, грали в ігри «Жести регулювальника» та «Світлофор», обговорили   основні правила поведінки на вулиці та дійшли висновку, що знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах -  це запорука власної безпеки.

Учні 9 класу разом з класним керівником Копняк С.В. провели для учнів 1 класу практичне заняття "Правила дорожнього руху при переході вулиць і доріг". Учні 2 класу разом з класним керівником Хріновською Н.І. провели практичнне заняття  "Безпека на дорозі - безпека життя!", в ході якого повторили правила дорожнього руху, дорожні знаки, та змоделювали різні ситуації які виникають на дорозі.

Сподіваємося, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров`я.



20.09.2019 | Aдмін

Вернутись назад