новина

Головна » новина   

  

 

Круглий стіл « Мова – серце нації»

 В рамках декади суспільно-гуманітарного циклу та  з нагоди святкування Дня української писемності та мови  вчителем української мови Ковальчук А.М.  був проведений  з учнями 5 класу круглий стіл «Мова – серце нації».



  Актуальність теми заходу зумовлюється необхідністю формування свідомого громадянина, який готовий відстоювати ідеали свободи, демократичні цінності й права людини та патріота, який цінує, береже українську мову, ґрунтовно володіє нею, підвищує її державний статус. П’ятикласники  створили власний колаж, в якому змогли  передати своє  бачення щодо даної теми.
    Мова – це і найголовніший засіб людського спілкування, і показник інтелектуального розвитку особистості, це й  безцінна й невичерпна скарбниця культурного надбання нашого народу. Зрештою, з мови починається сама держава: у мові – її сила, могутність і сутність існування. Спільними зусиллями ми повинні розкрити красу й неперевершеність української мови, дати можливість їй пройняти серця інших людей. Любімо свою рідну мову, оскільки з нею – наше майбутнє і майбутнє нашої України!


07.11.2019 | Aдмін

Вернутись назад