новина

Головна » новина   

  

 

Виховний захід "Планета толерантності"

Сьогодні учні 6 класу разом з класним керівником панасюк Н.М. запросили гостей - учнів школи, батьків на відкритий виховний захід "Планета толерантності".



16 листопада жителі багатьох країн світу відзначають Міжнародний день толерантності або День терпимості. Це свято було засновано в 1996 році за рішенням Генеральної Асамблеї ООН. День терпимості присвячений дотриманню прийнятої в 1995 році Декларації терпимості. Його мета полягає в тому, щоб знизити поширюваність по всій планеті випадків прояву насильства та екстремізму.

Під час заходу учні доносили до глядачів думку про те, що в   житті людина спілкується з представниками різних національностей, культур, конфесій, соціальних верств, тому важливо навчитися поважати культурні цінності, як свого народу, так і представників іншої культури, релігії, навчитися знаходити точки дотику. Крім того, толерантність як якість особистості, вважається необхідною для успішної адаптації до нових несподіваних умов. Люди, які не володіють толерантністю, проявляючи категоричність, виявляються нездатними до змін, яких вимагає від нас життя.


18.11.2019 | Aдмін

Вернутись назад