новина

Головна » новина   

  

 

"Життя без насильства"

Прояви насильства супроводжують людство з давніх-давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно тривають війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Ми вже звикли сприймати насильство, як щось неминуче. Але ж прояви насильства порушують права людини, принципи вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч з нами, чи у нас в домі, в школі, на вулиці, ми можемо зупинити його.



Сьогодні з учнями 5 класу була проведена виховна година "Життя без насильства" . Особливу увагу класний керівник  звернула на новий вид насильства серед неповнолітніх -  булінг. Практично в кожному класі є учні, які стають об’єктами глузувань та знущань.
П’ятикласники  передивились презентацію про різні види насильства, прочитали притчу, потім аналізували  різноманітні ситуації та визначали види насильства. А на завершення учні провели  анкетування та розробили «Порадник» (куди можна звернутися та до кого при проявах насильства). Вони зрозуміли, що насильство можна не тільки зупинити, але і не допустити. На згадку кожен учень отримав пам’ятку «Стоп насильству!».


25.11.2019 | Aдмін

Вернутись назад