новина

Головна » новина   

  

 

День патріота

Четвер був особливим. Молодші школярі присвятили його своїй Батьківщині. Усі заходи, що проходили цього дня були переповнені любов’ю до рідного краю, його звичаїв, символів.



Одним з найбільших за кількістю учасників був  флеш-моб «Одягни вишиванку». Учні початкових класів із задоволенням виконували різні танцювальні рухи під мелодіїї українських пісень. По закінченню флеш-мобу діти зробили загальне фото.

Протягом дня  в початкоій школі тривала виставка «Чарівна краса вишиванки». На виставці були представлені прекрасні роботи: вишивки хрестиком, гладдю, бісером. Рушники, серветки, ікони, сорочки, картини радували глядачів виставки своєю досконалістю, витонченістю, красою, веселкою кольорів. В класних кімнатах відбувся  дайджест висловів про мову в ході якого школярі не лише прочитали вислови відомих людей, а й дізналися цікаві факти про українську мову.  Учні 2 і 3  класу провели вікторину «В моєму серці Україна» в ході якої діти більше дізналися про український національний вінок, про квіти, які вплітались до віночка, про стрічки, що вони символізують. 

 



12.12.2019 | Aдмін

Вернутись назад