новина

Головна » новина   

  

 

Районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту 17 грудня  2019р., на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 м.Гайсин, під керівництвом Ревкач В.В. проведено районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи та педагогів-організаторів  на тему: "Формування здорового способу життя неповнолітніх - здоровий розвиток молодого покоління".



Презентаційний та науково-теоретичні блоки семінару були представлені візитівкою, відеофільмом про роботу навчального закладу та презентацією заступника директора з навчально-виховної роботи Порохнявої В.Д. 

Практичний блок семінару висвітлив систему діяльності адміністрації та педагогічного колективу у вирішенні питань методичної теми семінару. Розпочався семінар загальношкільним флешмобом "Рух заради здоров'я" в якому взяли участь учні 1 - 10 класів та педагогічний колектив школи. В рамках семінару шкільним психологом Данильчик Л.П. було проведено психолого-педагогічний тренінг "Ознаки здоров'я", учні початкової школи показали рекламу "За здоровий спосіб життя", вчителями Панасюк Н.М. та Мороз І.В. разом з представниками учнівського самоврядування школи було проведено фрагмент конференції до батьківського всеобучу "Вакцинований - значить захищений!", вчителем музичного мистецтва Копняк С.В. було проведено релаксаційну вправу "Гра на дитячих музичних шумових інструментах". На завершення семінару відбувся виступ агітбригади школи, яка закликала вести здоровий спосіб життя,  дбайливо ставитись до свого здоров'я.



17.12.2019 | Aдмін

Вернутись назад