новина

Головна » новина   

  

 

СОБОРНІСТЬ ДУХУ, РОЗУМУ І СЕРЦЯ

 День Соборності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. День Соборності - це нагадування про те, що сила нашої держави - в єдності українських земель.


Сьогодні ми віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров'ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. У рамках святкування Дня Соборності України у бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Соборність Духу, Розуму, Серця». Класними керівниками проведені години спілкування з учнями на тему: «Моя Україна - соборна і вільна». Напередодні свята 21 січня  здобувачі освіти  зі своїми керівниками прийняли участь в районних заходах, присвячених Дню Соборності.
День 22 січня розпочався радіолінійкою  на тему «Україна Соборна». Історична година «Великий день єднання» пройшла в читальному залі бібліотеки в дружній та захоплюючій атмосфері. Прийняли участь здобувачі освіти 6 та 7  класів. Дівчатка з  6-го класу Майструк Яна, Кучерук Настя та Ілюхіна Софія читали вірші про Україну.
  Питання тематичної вікторини для дітей виявились цікавими і нескладними.


22.01.2020 | Aдмін

Вернутись назад