новина

Головна » новина   

  

 

Звернення директора

Шановні батьки!

В умовах карантину, ізоляції найбільше, що потрібно нашим дітям це любов і розуміння. Не переживайте, що діти відстануть від програми. Коли ми повернемось до школи у затишні класи, то ми (учителі) все відкоригуємо і надолужимо в тому місці, де вони (учні) зупинились. Наші вчителі в цьому експерти! Не воюйте з дітьми через те, що вони не хочуть робити математику чи англійську мову, не дотримуються розкладу занять. Почніть все робити разом: ранкову зарядку, вологе прибирання кімнат при цьому прослуховуємо музичні твори, разом спечіть печиво чи намалюйте картинку, почитайте улюблену поезію. Обов’язково слідкуйте за станом здоров’я, не допускайте перевтоми, не примушуйте виконувати завдання, якщо дитина відчуває слабкість, нездужання.

 Спільними зусиллями в умовах обмеження освітнього процесу наші діти здобудуть необхідні знання та навички і здоровими повернуться в стіни рідної школи для живого спілкування, необхідного кожній людині.

У нас талановиті  діти,  толерантні педагоги, мудрі батьки. – і ми обов’язково з позитивом вийдемо із ситуації, що склалася. Всім доброго здоров’я, позитиву, сонячних днів. Все буде добре. До зустрічі  в рідній школі.





11.04.2020 | Aдмін

Вернутись назад