новина

Головна » новина   

  

 

Навчання онлайн

У СЗШ І - ІІІст. № 3  м. Гайсин дистанційне навчання проходить онлайн, що дозволяє якісно вчитися, не перебуваючи в класній кімнаті. 
   Карантин — відмінний шанс зробити українські школи більш технологічними та прогресивними. Онлайн-ресурси надають безмежні можливості для навчання прямо з дому або будь-якого іншого місця на Землі! На жаль, не у всіх є доступ до комп’ютера вдома, що робить можливості навчання нерівними, але всі ці ресурси можуть бути використані на будь-якому телефоні, планшеті або комп’ютері з будь-якої точки з інтернетом.


Навчання онлайн має ряд переваг:
1. Навчання будь-де та будь-коли. Онлайн це зручно – все що потрібно, щоб розпочати – бажання та доступ до інтернету.
2. Доступність навчальних матеріалів. Учень отримує  усі необхідні матеріали, та має змогу повернутися до них у будь-який момент. Тож проблема нестачі чи відсутності підручників та методичок зникає.
3. Зворотній зв'язок. Учень завжди має онлайн зв'язок із  вчителем , які контролюють виконання завдань та допомагають у їх розв'язанні.
4. Зручність для педагога. Вчителі, що займаються педагогічною діяльністю дистанційно, можуть приділяти увагу більшій кількості учнів і працювати більш ефективно, витрачаючи менше часу та зусиль. 
5. На радість батькам. Завдяки гейміфікації, інтерактивним урокам та контролю зі сторони вчителя - дитина поринає в процес вивчення матеріалу дуже швидко та з величезним інтересом.


17.04.2020 | Aдмін

Вернутись назад