новина

Головна » новина   

  

 

Система роботи вчителя Ковальської М.А. під час дистанційного навчання

«Вивчення нової мови це не тільки вивчення нових слів для тих же речей, але і вивчення нового способу думати про ті самі речі.» 
Флора Льюїс


Під час дистанційного навчання вчителем англійської мови Ковальською М. А. були підібрані та розроблені завдання по класах відповідно до чинних освітніх  програм з іноземної мови. Також були організовані електронні консультації та безперервна підтримка здобувачів освіти під час навчання у дистанційній формі.
Орієнтую учнів старших класів на самостійне опрацювання програмового матеріалу та проходження онлайн тестів. У разі виникнення питань, вони можуть у будь який момент звернутися до мене онлайн. Під час роботи із здобувачами освіти молодшої школи залучаюсь підтримкою батьків, які допомагають по можливості організувати процес навчання, орієнтуючись на мої настанови. Тому також проводяться індивідуальні консультації для батьків, а саме роз`яснення інструкцій виконання завдань. Переважна більшість батьків сприймають це дуже позитивно та охоче співпрацюють.  Я готую презентацію, яка містить ілюстрації до слів по максимуму, а також ілюстрації до текстів, до інформації, яка подається. Також намагаюсь знаходити цікаву й нову інформацію по темах, які ми вивчаємо з учнями, по назвах країн, які ми вивчаємо, цікаві факти, які є не дуже відомими, але досить незвичайними. Саме такою інформацією намагаюся зацікавити учнів.


23.04.2020 | Aдмін

Вернутись назад