новина

Головна » новина   

  

 

Система роботи вчителя математики Терлецької Т.Г. в умовах дистанційного навчання

Основними принципами дистанційного навчання є інтерактивна взаємодія у процесі роботи від тих, хто навчає, до тих, хто навчається, а саме надання здобувачам освіти можливості самостійного освоєння досліджуваного матеріалу, а також консультаційний супровід у процесі діяльності. Дистанційне навчання дає змогу навчатися на відстані, за допомогою сучасних інформаційних технологій.



В своїй роботі використовую персональний блог «Для всіх хто хоче знати математику» https://terletskyi.blogspot.com. На ньому розміщено теоретичний матеріал шкільного курсу математики, який систематизований по темах та класах, набір тестових завдань до кожної теми, відео уроки та корисні посилання. 

Для зворотнього зв’язку з учнями використовую «Viber», який можна використовувати на смартфонах та комп'ютерах. Він інтегрується з адресною книгою та авторизується за номером телефону. Дозволяє здійснювати безкоштовні дзвінки високої якості, а також передавати текстові повідомлення, зображення, відео та аудіо повідомлення.

 Для проведення відео уроків використовую нову функцію Skype під назвою Meet Now, яка дозволяє створювати унікальне посилання для відправки будь-якому співрозмовнику з доступом до інтернету. Також Meet Now дозволяє використовувати деякі з основних функцій Skype – наприклад, запис відео для повторного перегляду. Крім того, учасники конференції можуть легко ділитися презентаціями, документами і проєктами в рамках сеансу.

 

 



24.04.2020 | Aдмін

Вернутись назад