новина

Головна » новина   

  

 

День ЦЗ

День цивільного захисту  - це можливість застосувати практичні навички і пригадати все про надзвичайні ситуації та правила поводження під час стихійних лих і пожеж. 



Основні завдання дня ЦЗ: вироблення в учнів умінь, навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя; удосконалення теоретичних знань та практичних навичок під час захисту від наслідків надзвичайних ситуацій; практична перевірка вміння учнів користуватися засобами індивідуального захисту, тренування у виконанні нормативів з використання індивідуальних засобів індивідуального захисту, уміння виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання, надавати першу медичну допомогу.

Карантин не став перешкодою для проведення дня ЦЗ, адже педагоги підійшли креативно до даного питання і підготували для школярів онлайн квест «Цивільний захист». В ході квесту школярі мали можливість пригадати види надзвичайних ситуацій, порядок дій населення за сигналом оповіщення «Увага всім!», номери рятувальних служб, дії при виявленні підозрілого предмета, надання медичної допомоги, засоби індивідуального захисту. 



24.04.2020 | Aдмін

Вернутись назад