новина

Головна » новина   

  

 

Дистанційне навчання

Наші  діти сьогодні зростають у цифровому світі і для них цілком природним є цифрове середовище, яке вони використовують для отримання та обміну інформацією. Для них не є проблемою навчатися  дистанційно, навпаки - це нова пригода для здобувачів освіти. Для дистанційного навчання, яке триває вже другий місяць, учитель  української мови та літератури Ковальчук Анна Миколаївна  продовжує використовувати свій персональний блог та популярні освітні платформи.



 Педагог   підтримує  зв’язок з учнями в реальному часі за допомогою відеочатів Viber, Skype, Zoom. З метою перевірки знань в учнів  використовує творчі завдання, які допомагають їм висловлювати  власну думку щодо вчинків літературних героїв та певних подій у художньому творі. Постійно  діти складають порівняльні таблиці, сенкани, заповнюють  коло Вена, виписують  тези, вирішують тестові завдання, працюють з індивідуальними картками, а потім виконані роботи надсилають вчителю на  Viber. Підбірка таких форм роботи під час дистанційного навчання  допомагає розвивати в учнів  критичне  мислення та творчу уяву.
Вихованці  нашої школи вже звикли працювати в онлайн-режимі. Їм подобається,  як вчителі нашого закладу під керівництвом директора школи Шеремети Ірини Костянтинівни організували   для них таке  доступне  та водночас цікаве дистанційне навчання в умовах карантину.


30.04.2020 | Aдмін

Вернутись назад