новина

Головна » новина   

  

 

Онлайн-нарада при директору

Як відомо, невід’ємною складовою вчительських буднів є щотижневі наради при директору. Сьогодні 04.05.2020 відбулася чергова онлайн-нарада при директору.  



Ірина Костянтинівна ознайомила педагогічний колектив з графіком дистанційних перевірочних робіт (наказ директора ЗЗСО  № 52 від 30 квітня 2020 року « Про затвердження графіка  дистанційних перевірочних робіт»), наголосила  про забезпечення всіх учнів доступу до навчальних матеріалів та завдань  шляхом використання різних засобів обміну інформації з урахуванням принципу здоров’язбереження, запобігачи емоційному, ментальному та фізичному перевантаженню учнів. Ознайомила з графіком   видачі свідоцтв про здобуття базової середньої освіти випускникам  9  класу(наказ директора ЗЗСО  № 53  від  04 травня  2020 року  «Про затвердження графіка видачі свідоцтв про здобуття базової середньої освіти»), табелів здобувачів освіти 3-10 класів, свідоцтв досягнень учнів 1-2 класів.

Подякувала педагогам за якісну, продуктивну організацію освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, технічним працівникам  за роботу в умовах карантину.  Працівники ЗЗСО мали можливість обмінятися думками щодо організованого завершення 2019-2020 навчального року.



04.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад