новина

Головна » новина   

  

 

Система роботи вчителя історії Мороз І.В. в умовах дистанційного навчання

Історія  - вагомий засіб вивчення та осягнення українською шкільною молоддю спадщини минулого, становлення духовно зрілої, творчої особистості, спроможної взяти на себе відповідальність за долю країни



У процесі вивчення історії,  вчитель Мороз І.В. використовує різні інтернет ресурси. В першу чергу власний блог «Блог Вчителя історії Мороз І.В.», в якому зібрана відео бібліотека, матеріал скомпонований по класах і відповідає календарному плануванню.

Також використовує освітню платформу  Студія онлайн-освіти Educational Era. При вивчені Громадянської освіти в 10 класі найкращим помічником для вчителя є інтернет платформа  3D Демократії.

Для комунікації вчителя з учнями використовується  Viber і групи класів створені в цій соціальній мережі, а також використовується телефонний зв'язок. У групах класів вчитель передає  та перевіряє домашні роботи.

 

Для перевірки отриманих знань  використовує тести  інтернет платформи  На Урок. Де розробляє власні тести та публікує свої розробки уроків.

 

 

 

Вчитель Мороз І.В є класним керівником  7 класу. З яким під час карантину постійно тримає зв'язок. У телефонному режимі моніторить стан здоровя учнів класу, і проводить індивідуальні бесіди, спонукає колектив класу на участь у різних загальношкільних онлайн заходах.



13.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад