новина

Головна » новина   

  

 

Акція «Скажи коронавірусу «Ні»-одягни маску!»

«Твоя маска захищає мене, моя маска захищає тебе»
   Безпека здобувачів освіти в умовах поширення пандемії COVID-19 залежить від відповідальності кожного, дотримання усіма учнями  вимог карантинних обмежень та турботливого ставлення про ближніх.
Під час пандемії маска стає одним із необхідних способів захисту себе та оточуючих від коронавірусної інфекції. 


Носіння захисних масок для обличчя вже стало звичним явищем у багатьох країнах світу, які таким чином намагаються зупинити поширення небезпечного вірусу. В Україні під час карантину у громадських місцях усі мають перебувати в масках. У МОЗ пояснюють  це тим, що кожен може бути інфікованим коронавірусом, тож маска допомагає не поширювати вірус у разі хвороби.
  Вихованці 5-го класу під керівництвом класного керівника Ковальчук А.М. під час карантину приєднались до популярної акції «Скажи коронавірусу «Ні»-одягни маску!».
Учні  мають на меті максимально проінформувати  людей  про те, як  потрібно вберегти себе від коронавірусу, довести, що носити маску у громадському місці – це захист не лише свого здоров’я, але й тих, хто поруч із вами.
    Долучайтесь до акції, зробіть селфі та розмістіть в соціальній мережі з хештегами  скажи#коронавірусу#ні#одягни#маску. В єдності наша сила та перемога над пандемією!


19.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад