новина

Головна » новина   

  

 

Дистанційна олімпіада з української мови

Освітня платформа  «На урок» підготувала  та організувала  для навчальних закладів України весняний сезон олімпіад з різних предметів. Учням пропонувалися  цікаві  й захопливі завдання, які базувалися на шкільній програмі та охоплювали матеріал, який вивчався в попередньому році . Олімпіада складалася зі спеціально розроблених інноваційних завдань, які були  спрямовані, насамперед, на підвищення в учнів інтересу та мотивації до навчання і дозволяли чітко визначати рівень їхніх знань, а деякі вимагали  прояву найкращих учнівських здібностей — креативності та кмітливості.



Вихованці 5 та 6 класів під керівництвом вчителя української мови та літератури Ковальчук А.М  взяли активну участь у дистанційній  інтернет-олімпіаді з української мови .
    Для того, щоб взяти участь, необхідно лише мати комп'ютер чи планшет з доступом до мережі Інтернет. На виконання роботи достатньо було 40 хвилин. Інтернет-олімпіада «На Урок» — це дієвий спосіб підвищити інтерес школярів до навчання в умовах карантину. Такі інтелектуальні конкурси подобаються дітям, адже завдяки їм можна проявити неабиякі здібності та винахідливість, отримати море вражень.
  Учасники олімпіади будуть  нагороджені дипломами та подяками.


22.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад