новина

Головна » новина   

  

 

Спогади п’ятикласників про незабутні моменти шкільних буднів

  Весняні дні добігають до кінця , і вже скоро настане довгоочікуване літо, яке принесе дітям  море радості  та позитивних моментів. Цей рік для усіх учнів був дуже несподіваним, адже майже 3 місяці тривав карантин, навчання проходило дистанційно. Можливо, хтось і радів такому навчанню, а хтось сумував  за вчителями, однокласниками. 



П’ятикласники протягом карантину мріяли лиш про те, щоб швидше піти до школи, побачити однолітків, сісти за парти, поспілкуватися з рідними вчителями та директором школи. На жаль, їхня мрія не здійснилася, бо карантин був продовжений. Діти не засмутилися , що їх знову чекало онлайн-навчання, бо їм подобалось, як вчителі для них підбирали  цікаві форми роботи в умовах карантину. Звичайно, між дистанційним та очним навчанням багато є відмінностей. По-перше, ти не можеш щоденно ходити до школи, відпочивати з друзями  на перерві, будь-коли ставити  запитання вчителю з приводу навчального нового матеріалу, чути на уроках відповіді однокласників, спілкуватися  з  класним  керівником  щодо вирішення якоїсь проблеми. Багато чого ще можна перерахувати на користь очному навчанню. Навіть всі позакласні заходи завжди проходять у школі чудово та весело, запам’ятовуються на все життя. 
    Про цей навчальний рік є що згадати п’ятикласникам. Неймовірно цікаво проведені шкільні будні залишать на серці лише приємні спогади. Учні разом із класним керівником вирішили згадати, як  пройшов у стінах рідної школи 2019-2020 начальний рік, тому для цього підготували свій невеличкий фоторепортаж подорожі країною П’ятьландією (відео).


28.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад