новина

Головна » новина   

  

 

Колективна творча справа

Літні канікули добігають кінця, і невдовзі школярі прийдуть до школи у свої просторі класні кімнати, де їх  чекатиме усміхнений вчитель, що плекає рясні паростки знань.



Школа - це рідна домівка, в якій завжди панує атмосфера доброзичливості  та толерантності. Через декілька тижнів вчителі радо будуть зустрічати своїх дорогих учнів. До завершення підходять планові ремонтні роботи в навчальному закладі. У цьому році педагоги нашої школи колективно виконали творчу справу - оновили паркан шкільного подвір’я, розфарбували його яскравими фарбами. Відтепер наша школа приваблива і мальовнича. Тут захочеться школярам  не тільки навчатися, а й проводити свій вільний час на території рідного закладу.
     Крім цього, наша школа  має необхідне обладнання для того, аби навчальний процес був цікавим та сучасним – інтерактивні дошки, комп’ютери, телевізори тощо. Весь педагогічний колектив з нетерпінням чекає  на своїх талановитих вихованців, які заповнять шкільні класи щасливими посмішками та радісними оченятами.


18.08.2020 | Aдмін

Вернутись назад