новина

Головна » новина   

  

 

День знань

Вересень щедро сонцем зігрітий.
В школу повсюди
сходяться діти.
Квіти барвисті в них у руках,
Вогники щастя ясніють в очах...



1 вересня - це такий день, коли школа наповнюється дитячим сміхом, пишними бантами, турботливо зав’язаними краватками, радісним хвилюванням та оазисами квітів. 1 вересня 2020 року є дуже незвичним для учнів та вчителів, адже вперше школа розпочала навчання в умовах пандемії. Проте свою радість від початку навчання учні приховати не змогли.

 Свято Першого дзвоника в СЗШ І-ІІІ ст. №3 м. Гайсин розпочалося з  ранкової вітальної «Музичної листівки», яка подарувала всім здобувачам освіти позитивний настрій та налаштувала на гарний початок навчального року.

Розпочався навчальний рік традиційно з першого уроку. Теми уроків були різними, однак актуальними в умовах сьогодення: 1 клас - «Перший раз у перший клас» (Кондратюк Г.М.), 2 клас – «Що таке Сovid-19» (Васильчук О.А.) 3,4 клас – «Життя і здоров'я людини. Сovid – 19 – новий виклик для всього світу» (Хріновська Н.І., Івангородська Л.М.), 6 клас – «Зупинимо коронавірус разом» (Ковальчук А.М.), 7 клас – «Життя врятує обізнанність про Сovid» (Панасюк Н.М.), 8 клас – «Школа  - територія знань, творчості, вихованості, поваги» (Мороз І.В.), 9 клас – «культура здорового способу життя у нових обставинах» (Данильчик Л.П.), 5, 10 клас – «ХХІ ст. Сovid-19. Виклик планеті земля» (Ковальська М.А., Копняк С.В.), 11 клас – «Життя і здоров’я людини. Сovid-19 – новий виклик для всього світу».(Турчин А.М.

Також класні керівники ознайомили здобувачів освіти із розпорядком роботи закладу освіти в умовах карантинних обмежень та провели інструктаж з безпеки життєдіяльності «Про дотримання обмежень для запобігання поширенню Сovid-19».

Для першокласників сьогодні особливе свято, Ірина Костянтинівна привітала їх з новою подією в їхньому житті та подарувала нові, сучасні дитячі енциклопедії, придбані відділом освіти. До  привітань долучились і одинадцятикласники, які подарували наймолодшим учням школи цікаві настільні, розвиваючі ігри. 



01.09.2020 | Aдмін

Вернутись назад