новина

Головна » новина   

  

 

Школо, ми готові!



Відповідно до рекомендацій МОЗ організація освітнього процесу в школі забезпечується з урахуванням вимог соціального дистанціювання.

Щодня на початку занять вчителями здійснюється опитування учнів щодо їхнього самопочуття.

У школі відкриті кілька входів до будівлі, змінено розклад дзвінків, зроблена розмітка на підлозі для організованого руху коридорами, розроблені алгоритми дій у разі виявлення ознак гострого респіраторного захворювання. Наявне приміщення для тимчасової ізоляції осіб з ознаками гострого респіраторного захворювання. На всіх входах в школу встановлено антисептики для обробки рук. На перервах відбувається провітрювання класних кімнат, протягом дня проводиться дезінфекція всіх поверхонь.

Медичною сестрою Вороновою Н.В. щоденно проводиться температурний скринінг працівників закладу; здійснюються бесіди з учнями та працівниками школи про заходи профілактики захворювання на коронавірус, надаються рекомендації: як правильно мити руки, використовувати медичну маску. Організація харчування учнів здійснюється в кілька етапів із врахуванням вимог дистанціювання. Класні керівники  регулярно спілкуються із батьками учнів  для з’ясування стану здоров’я дітей. До  приміщення школи обмежено доступ сторонніх осіб.



11.09.2020 | Aдмін

Вернутись назад