новина

Головна » новина   

  

 

Перше знайомство з бібліотекою



Сьогодні учні 1 класу вперше завітали до шкільної бібліотеки та здійснили мандрівку країною Книг, де на них чекала захоплююча розповідь про бібліотеку та про багатство бібліотечного фонду. Діти дізналися, що книга – одне з найбільших та найцінніших  див, створених людиною. Саме до книги ми звертаємось упродовж усього нашого життя. Вона допомагає в навчанні, відкриває нові горизонти пізнання такого цікавого світу, робить нас більш розумними, ерудованими, збагачує наш внутрішній світ. Вона ніколи не стомлюється й завжди готова повести допитливого читача цікавими безкінечними стежками неозорої Країни Знань.
     Бібліотекар ознайомила з  правилами користування бібліотечними книгами, розповіла про важливість читання для людини, представила найцікавіші книжки, що знаходяться у бібліотеці;  ознайомила школярів з поняттями «бібліотека», «бібліотекар», «читальний зал», «підручник».
     Для маленьких вихованців  шкільний бібліотекар Ковальчук А.М. підготувала змістовну та пізнавальну тематичну виставку «Книга – супутник життя». Першокласники  уважно слухали розповідь бібліотекаря та  із великим задоволенням розглядали запропоновані книжки. 
      Швидко мандрівка країною Книг добігла до кінця.Першокласникам побажали  в майбутньому стати  активними читачами шкільної бібліотеки, берегти і любити книги та ніколи з ними не розлучатися.


11.09.2020 | Aдмін

Вернутись назад