новина

Головна » новина   

  

 

День доброти і поваги



1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку. Тому в цей день ми хочемо привітати своїх бабусь і дідусів, літніх сусідів і колег по роботі і побажати їм здоров’я і довголіття.

Посивіли ваші скроні,

Від турботи про дітей.

Шану праці, шану долі

Віддаємо ми в цей день.

Хай рясним буде суцвіття

У саду, що ви садили.

Зичим миру, довголіття,

Щастя, радості і сили.

До Міжнародного дня людей похилого віку та з метою виховання у дітей та учнівської молоді шанобливого ставлення до літніх людей у школі проведені: години спілкування «Поважаймо старість словом і ділом»,  фотоконкурс «Моя допомога бабусі/дідусю!», виготовлення вітальних листівок, відвідування пенсіонерів у зоні турботи.

Колектив 5 класу (кл.керівник Ковальська М.А.) до Дня працівника освіти привітав вчителя - пенсіонера Шимчик Ганну Григорівну із святом. Ганна Григорівна пропрацювала у нашій школі з 1973 - 2006 рік. Багато сил і терпіння віддала вчителька дітям. Їй дуже приємно було бачити таких маленьких і щирих душею учнів. Розчулили до сліз!!! Здоров'я  та довгих років життя побажали діти вчительці!!! Колектив учнів 10 класу (кл.керівник Копняк С.В.) привітали бібліотекаря школи Федик Раїсу Дмитрівну. Учні 7 класу разом з класним керівником Панасюк Н.М. привітали Щур Ніну Яківну.

Ці заходи дали можливість ще раз нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства.



01.10.2020 | Aдмін

Вернутись назад