новина

Головна » новина   

  

 

Життя дорожче за фото

У сучасному світі фото стало невідємною частиною життя людини. Соціальні мережі заповнені мільйонами фотографій, переважно зробеними самостійно. Таке явище має назву «Селфі». 



Спроби зробити «круте» селфі в екстремальних умовах обертаються трагедією або серйозними проблемами для здоров’я і життя дітей. Коли людина намагається сфотографувати сама себе, у неї  розсіяна увага, втрачається рівновага, вона  не дивиться на всі боки і не відчуває небезпеки. Селфі небезпечні тим, що люди шукають нові ракурси і нові незвичайні місця, при цьому забувають про обережність і нехтують заходами безпеки, притупляється увага, і вони можуть просто не помітити небезпеку, що наближається! 
Аби запобігти випадкам травматизму при спробах зробити екстремальну фотографію з учнями 11 класу (класний керівник Турчин А.М.) проведено бесіду «Життя  дорожче за фото», у ході якої одинадцятикласники обговорили правила безпечного селфі, переглянули відеоролик на тему «Екстремальне селфі», проаналізували причини та наслідки захоплення селфі, склали список місць, небезпечних для селфі.


05.10.2020 | Aдмін

Вернутись назад