новина

Головна » новина   

  

 

День української писемності та мови

В рамках   відзначення Дня української писемності та мови шкільний бібліотекар для  здобувачів освіти  підготувала  ряд креативних заходів та цікавих конкурсів, які пройшли під гаслом «Єднаймося! Рідною мовою пишаймося!».  Метою всіх проведених заходів було: донести до учнів красу і багатство української мови; формувати відчуття краси рідної мови; розвивати мовленнєві здібності учнів; збагачувати словниковий запас; виховувати любов до рідної мови та розуміння її краси і необхідності для нашого життя. 



 З учнями 1 класу під керівництвом вчителя Кондратюк Г.М та бібліотекаря Ковальчук А.М. було виготовлено пізнавальний та просвітницько-інформаційний лепбук «Мова- скарбниця духовності народу». 
Серед здобувачів освіти 3 класу були представлені  змістовні буклети, які глибоко переконали учнів, що мова — це безцінний дар українського народу, який треба шанувати та не забувати. 
  Яскраво та креативно пройшов фотоквест, в якому взяли активну участь учні 2 класу та в онлайн-режимі учні 6-7 класів. 
    Здобувачі освіти залишилися задоволеними від проведених заходів та ще раз переконалися у тому, що мову потрібно поважати та вдосконалювати. Для нас рідна мова – це не тільки дорога спадщина, яка об'єднує в собі народну мудрість, вироблену десятками й сотнями поколінь. Це наша гордість, бо все, що створено нею, увійшло в скарбницю загальнолюдської культури.
 


09.11.2020 | Aдмін

Вернутись назад