новина

Головна » новина   

  

 

Тиждень безпеки дорожнього руху



З метою  запобігання  дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формування в учнів навичок  безпечної поведінки на вулицях і дорогах,  безпечного  поводження під час руху до школи й додому  в школі було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху

В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека на дорозі – безпека життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів. В 4 класі  була проведена гра-вікторина «Дотримуйтесь правил дорожнього руху»,   під час якої учні повторили дорожні знаки, відпрацювали свої дії у  сфері дорожньої безпеки, значно поглибили знання  з правил дорожнього руху, відпрацювали  практичні навички та вміння. У 3 класі було проведено заняття «Будь обережним на дорозі!». Учасники гри повторили Правила дорожнього руху. Провели конкурс на кращого знавця дорожніх знаків, вікторину «Азбука безпеки життя на дорозі» відгадували ребуси, кросворди та загадки. Прочитали та обговорили твір  А. Іванова «Як нерозлучні друзі дорогу переходили», грали настільну гру «Азбука водіїв та пішоходів».

Проведені заходи показали, що здобувачі освіти  добре знають правила дорожнього руху, володіють  навичками поведінки на вулиці, дорозі, уміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.



13.11.2020 | Aдмін

Вернутись назад