новина

Головна » новина   

  

 

Бібліотечний урок «Ми живемо в світі, в якому є СНІД»



Всесвітній день боротьби зі СНІДом, який відзначається 1 грудня, – це попередження всім про болючу рану суспільства - СНІД, який виник наприкінці ХХ століття. І прикро те, що ми, як і багато років тому,  не хочемо повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного. 
«Ми живемо в світі, в якому є СНІД» - під таким гаслом було проведено бібліотечний урок, де учні 9-го класу розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ\СНІДу.
Здобувачі освіти  переглянули відеоролик  «СНІД не спить», з якого дізналися про способи зараження та  познайомилися з  простими правилами безпеки. Бібліотекар розповіла присутнім про історію виявлення вірусу імунодефіциту людини, який уражає імунну систему людини та призводить до захворювання  на СНІД, про шляхи його поширення та наголосила на тому, що зараз, як ніколи, необхідно бути відповідальним за свою поведінку і вести здоровий спосіб життя. Присутнім була запропонована вікторина «Найбільше багатство – здоров’я». А на завершення учні ознайомилися з інформаційними буклетами «Не дай СНІДу шанс».
   Такі бібілотечні уроки допомагають учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від  цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.


01.12.2020 | Aдмін

Вернутись назад