новина

Головна » новина   

  

 

Рекомендації для батьків щодо організації дистанційного навчання



Рекомендації для батьків щодо організації дистанційного навчання
1. У зв’язку з посиленими протиепідемічними заходами, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236, з 13 до 24 січня 2021 усі класи працюють за звичайним розкладом уроків дистанційно.
2. Щодня вчителі  проводять онлайн - уроки на платформах Zoom. Googlemeet. Для дітей, які не мають комп’ютерної техніки, завдання надаються через Viber.
3. Учням необхідно своєчасно підключатись до онлайн-уроку. Бути уважними, працювати якісно, вести себе дисципліновано, своєчасно виконувати усні та письмові завдання.
4. Детальну інформацію щодо дистанційного навчання кожного класу ви можете отримати у класних керівників.
5. Прохання допомогти учням організувати режим дня, налагодити спілкування, консультації з учителями-предметниками через обрані канали комунікації.
6. Узяти під контроль навчання в онлайн режимі, опрацювання учнями дидактичних матеріалів, виконання домашніх завдань, своєчасну відправку письмових робіт, тестів на перевірку вчителю.
7. Для формування позитивної мотивації дитини радимо:
 цікавитися справами, навчанням;
 у разі необхідності допомагати при виконанні домашніх завдань порадами, пам’ятаючи про самостійність та ініціативність;
 частіше хвалити учня за успіхи в навчанні, тим самим давати стимул рухатися вперед.
8. У разі виникнення труднощів, проблем з навчанням звертатися до класного керівника, вчителів за консультацією або допомогою.

Створити умови для більш ефективного дистанційного навчання можна вже сьогодні:

📚 Організуйте робоче місце

Дитина має навчатися у зручному місці, де є все необхідне для роботи. Дуже важливо, щоб ніхто не заважав навчальному процесу.

📚 Складіть режим дня

Звичні ритуали та графік допоможуть дитині легше адаптуватися до дистанційного навчання. Тож лягати спати, прокидатись, снідати тощо треба щодня приблизно в один і той же час.



15.01.2021 | Aдмін

Вернутись назад