новина

Головна » новина   

  

 

Дистанційне навчання



Класний керівник Ковальчук Анна Миколаївна на період  карантину  проводить навчально-виховну робота з учнями 6 класу  в дистанційній формі.
Для здобувачів освіти було створено групу «6 клас» у Viber.
Шестикласники та батьки були своєчасно проінформовані про особливості дистанційного навчання та ознайомлені із розкладом проведення  онлайн-уроків за допомогою програми Google Meet.
   Класний керівник Ковальчук А.М.   кожного дня проводила: 
1. Моніторинг стану захворюваності учнів 6 класу.
2. Розробка і розміщення на персональному блозі годин спілкування.
3. Індивідуальні консультації для батьків та учнів 6 класу в онлайн-режимі.
4.Перевірка присутності учнів на онлайн-уроках.
5. Дистанційні онлайн-консультації для учнів та батьків.
Учням було  надано онлайн-консультації та відео-інструктажі з правилами роботи у Google Meet, проведено індивідуальні бесіди щодо дотримання карантинних заходів, збереження життя дітей під час тривалого карантину та зимового канікулярного періоду.
Також проводилася робота з батьками класу, адже від взаємозв’язку та взаєморозуміння батьків на даний момент залежить результат навчання учнів. Проводилися індивідуальні бесіди «Як працювати умовах карантину?», «Організація робочого місця», «Коронавірус, що про нього потрібно знати і як захиститися», «Рекомендації ВООЗ в умовах поширення коронавірусу», «Наше дозвілля» та інші. 
      З нагоди відзначення з дня народження Василя Стуса для шестикласників в онлайн-режимі було організовано перегляд відеоматеріалів про поета та переглянуто презентацію «Син України –Василь Стус». Також учні пограли в інтерактивну гру «Що я знаю про життєпис В.Стуса».


19.01.2021 | Aдмін

Вернутись назад