новина

Головна » новина   

  

 

Школа онлайн



2020-2021 навчальний рік відбувається у форматі змішаного навчання, коли практикується поєднання різних режимів роботи (онлайн та аудиторна).

Непросто вибрати конкретну комбінацію, яка найкраще підійде для умов, особливостей та обмежень конкретного класу. Для онлайнової частини змішаного навчання вчителі математики використовують синхронний та асинхронний режими взаємодії з учнями.

При синхронному режимі взаємодії між суб'єктами дистанційного навчання використовуються відео конференції (Google Meet). Завдяки цьому, спілкування відбувається приблизно так, як на звичайному уроці.

При асинхронному режимі взаємодія відбувається із затримкою в часі. Для цього вчитель математики Терлецька Т.Г. використовує свій персональний блог «Для всіх хто хоче знати математику» (https://terletskyi.blogspot.com) на якому є великий набір тестів, які відповідають чинній програмі з математики, забезпечують якісну підготовку до ДПА та ЗНО з математики; електронну пошту; соціальні мережі Viber, Skype та мобільний зв'язок. 

 



21.01.2021 | Aдмін

Вернутись назад