новина

Головна » новина   

  

 

Дистанційне навчання



Основними принципами дистанційного навчання є інтерактивна взаємодія у процесі роботи від тих, хто навчає, до тих, хто навчається, а саме надання здобувачам освіти можливості самостійного освоєння досліджуваного матеріалу, а також консультаційний супровід у процесі діяльності.
Дистанційне навчання дає змогу навчатися на відстані за допомогою сучасних інформаційних технологій.
Для проведення відео уроків вчитель географії Миронюк Ю.Ю. використовує платформу Google Meet, яка дозволяє створювати унікальне середовище для спілкування великої кількості учасників одночасно. Крім того, учасники конференції можуть легко ділитися презентаціями, документами та проєктами в рамках сеансу.
Для зворотнього зв’язку з учнями використовує «Viber», який дозволяє здійснювати безкоштовні дзвінки високої якості, а також передавати безкоштовні повідомлення, зображення та відео повідомлення.
Під час дистанційного навчання важливо не втратити зв’язок з учнями, тому вчитель багато часу приділяє індивідуальним консультаціям за допомогою «Viber» та телефонних дзвінків.
 
Учні отримують на сайті школи посилання на You Tube- відео, адже вони допомагають візуалізувати матеріали занять.
Для перевірки вивченої теми використовуються популярні освітні ресурси, такі як «Всеосвіта», «На Урок».
Вчитель зарубіжної літератури Семенюк Л.В. також для проведення онлайн-уроків використовує програму Google Meet. Постійно тримає зв'язок з усіма учнями через Viber та індивідуально через мобільні телефони. Про учнів, які не з’являються на онлайн-уроки, повідомляє батьків та класних керівників. Домашні завдання учні беруть зі шкільного сайту. Це: відео-уроки, перегляд фільмів або діафільмів, складання плану за текстом, відповіді на запитання, складання асоціативного гронування. Виразне читання віршів напам’ять практикує через відео, яке надсилають учні. Оцінювання уроків здійснює дистанційно в синхронному режимі.
Вчителем іноземної мови Федоренко В.В. було прведено онлайн-урок з англійської мови у 6 класі за темою "Подорож" . Учні повторювали вивчені слова про назви видів транспорту, описували подорож, вчилися відбирати потрібні речі в подорож за заданою ситуацією. Урок пройшов у комунікативній, невимушеній атмосфері.

 


22.01.2021 | Aдмін

Вернутись назад