новина

Головна » новина   

  

 

Герої Крут живуть у нашій пам'яті



Український народ щороку вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї, а її дата – 29 січня 1918 року – днем національної трагедії.
28 січня з учнями 6 класу було проведено виховну годину (класний керівник Ковальчук А.М.) «Герої Крут живуть у нашій пам’яті».Шестикласники мали можливість переглянути фільм «Бій під Крутами», в якому зображені страшні кадри тієї битви.  
    Під час виховної години йшлося про подвиг студентів під Крутами, який відбувся у 1918 р. Учні обговорювали події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою незалежність протягом останнього тисячоліття, ознайомилися з історичними документами, що стосуються подій під Крутами. Школярі вшанували пам’ять 300 молодих захисників, які поклали голови за волю своєї держави хвилиною мовчання.
Цей день назавжди залишиться в пам’яті світлим днем подвигу та прикладу для нинішніх і майбутніх поколінь, надії і любові до своєї батьківщини.
 


28.01.2021 | Aдмін

Вернутись назад