новина

Головна » новина   

  

 

Лиш для любові варто жити, лиш про любов сьогодні всі слова



 День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.
     Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.
З нагоди відзначення цього свята в шкільній бібліотеці для здобувачів освіти було організовано пізнавально-розважальну годину «Лиш для любові варто жити, лиш про любов сьогодні всі слова». Під час заходу читачі познайомилися з історією виникнення свята закоханих, взяли участь у конкурсах «Назви відому пару», «Знання-сила», дискутували на тему «Кохання – це …». 
 Також шкільний бібліотекар Ковальчук А.М. для школярів підготувала романтичну книжкову виставку «Все починається з любові». Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Ми знаємо, що вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання. Адже у всі віки письменники описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою.
  Свято минуло, залишивши після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички. Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері і батька, до землі, любов один до одного.


12.02.2021 | Aдмін

Вернутись назад