новина

Головна » новина   

  

 

Міжнародний день води



22 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день води. Резолюцію про святкування Міжнародного дня води прийнято на 47 сесії Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй у листопаді 1992 року. У 2000 році ООН прийняла Декларацію тисячоліття ООН та розробила спеціальну Програму дій на ХХІ століття, яка дала б змогу забезпечити кожного жителя нашої планети чистою питною водою.
  Вода має унікальні хімічні й фізичні властивості, які відіграють надзвичайну роль у підтримці життя на Землі. Ми будуємо міста й села біля води, ми відпочиваємо біля води, ми використовуємо воду у виробництві.
  Наше повсякденне життя створено з води. Без води, що оточує нас – вологості повітря, бурхливої течії річок, струменю води в крані на кухні – наше життя було б неможливим.
З нагоди відзначення цього дня із здобувачами освіти 6 класу класним керівником  Ковальчук А.М. в онлайн-режимі було проведено виховну годину.
  Учні змогли переконатись у тому, що  їм потрібно  зробити якусь маленьку добру справу для збереження, охорони та відтворення водних ресурсів.


23.03.2021 | Aдмін

Вернутись назад