новина

Головна » новина   

  

 

Година, яка змінює майбутнє!!!



Кожного року останньої суботи березня о 20:30 за місцевим часом мільйони людей по всьому світу присвячують годину своєї уваги планеті Земля. Люди символічно вимикають зайве освітлення, читають або дивляться фільми про Землю і стиль життя, дружній до планети , беруть участь у дискусіях і онлайн-концертах, доєднуються до звернень на захист природи. Це більше, ніж просто одна година, присвячена Землі. Це – рух за наше майбутнє. І навіть більше, ніж символ підтримки, ця подія - імпульс для негативних змін. Учні ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 м.Гайсин разом із вчителем географії Миронюк Ю.Ю., також не стали винятком і приєдналися до світової акції «Година Землі», адже це найважливіша світова ініціатива на підтримку планети вдома та онлайн. На онлайн-уроках з географії було проведено дискусії, диспути та переглянуто презентації на тему «Земля – наш дім, збережемо його для нащадків».

Учнями було переглянуто відео-матеріали та фільми про Землю, в яких розповідається, як ми маємо дбати та шанувати нашу Землю, зберігати та примножувати всі її ресурси.

Було проведено конкурс малюнка між учнями 6-9 класів на тему «Майбутнє нашої планети в наших руках».

Задля збереження хоч малої часточки електроенергії, учнями ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 м. Гайсин, було ініційовано приєднатися до акції «Година Землі» та  провести годину без освітлення.

 

ТВОЯ РОЛЬ ВАЖЛИВА!!!

Година Землі завжди відбувалася завдяки енергії від людей. І навіть за умов глобального локдауну, кожен з нас може мати вплив – зі своєї домівки та онлайн. Де б ми не були, ми можемо присвятити цю годину планеті та нашому майбутньому.

Вимкни зайве освітлення на годину у суботу 27 березня з 20:30 за Київським часом!!!

 

 



26.03.2021 | Aдмін

Вернутись назад