новина

Головна » новина   

  

 

Іноземна мова дистанційно



Вимушене дистанційне навчання поставило вчителів і батьків перед непростими викликами: як організувати навчання дітей в умовах карантину, коли вчитель не може бути поруч. І як зрозуміти, чи вивчила щось дитина, коли традиційні способи оцінювання не доступні.
Передачу навчальних матеріалів та спілкування між учасниками дистанційного навчання вчитель іноземних мов Мила Д.Ю. забезпечує через власний блог Übung macht den Meister. На блозі розміщені матеріали для опрацювання, посилання на аудіо- та відеоматеріали.
Онлайн-уроки вчитель проводить на платформі Google Meet, під час яких пояснюється новий матеріал, проводиться робота над помилками у вимові та читанні, які найчастіше трапляються в учнів під час виконання завдань.
Для контролю знань вчитель використовує тестові завдання на платфомах «На урок» та «Всеосвіта». А також для кращого вивчення матеріалу іноземною мовою навчальні You Tube канали.
Зворотній зв'язок з учнями та батьками Мила Д.Ю. здійснює за допомогою месенджера Viber, де створені групи з кожним класом. У групах обговорюються питання, які виникають під час виконання домашнього завдання, учні надсилають проекти у вигляді відео або фото, які однокласники можуть також оцінити. В особисті повідомлення учні надсилають виконані завдання у текстовій формі, фото або аудіоповідомлення. Саме голосовий чат дозволяє спілкуватися за допомогою голосу, що важливо під час вивчення іноземної мови в дистанційній формі. За допомогою голосових повідомлень вчитель перевіряє читання та переклад текстів учнями, а також надсилає власні аудіосупроводи до розмовних тем, щоб учням було їх легше вивчати.
Мила Д.Ю. не просто оцінює роботи, а робить їх короткий аналіз: що виконано добре, над чим варто попрацювати, виписує слова, в яких були допущені помилки. Також ведеться спілкування з батьками, щодо успішності їх дітей та відвідування ними онлайн-уроків.


31.03.2021 | Aдмін

Вернутись назад