новина

Головна » новина   

  

 

Онлайн-заняття

 

  

Дистанційне навчання - актуальне питання, яке хвилює всіх: вчителів, учнів, батьків.

Працівниками відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області 07 квітня 2021 року було проведено онлайн-практичне заняття для керівників закладів загальної середньої освіти з теми «Секрети успішної школи в умовах пандемії».



До зустрічі долучились:  заступник голови Вінницької обласної ради Ігор ІВАСЮК, заступник директора Департаменту гуманітарної політики – начальник управління освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Володимир БУНЯК. Зустріч розпочав начальник Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області – Володимир МАЛІНІН, який звернув увагу на забезпеченні якості освіти в умовах дистанційного навчання, за підсумками проведеного онлайн-опитування серед учасників освітнього процесу Вінниччини. Заступник начальника відділу інституційного аудиту Людмила ЯСЬКО акцентувала увагу на важливих аспектах дистанційного навчання та дотриманні Санітарного регламенту. Головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Людмила ЗИМА презентувала шляхи підвищення ефективності освітнього процесу під час дистанційного навчання.

Під час зустрічі відбулась жвава дискусія з питань організації та усунення труднощів дистанційного навчання на місцях. В свою чергу представники закладів освіти Вінниччини поділилися напрацюваннями та секретами успіху в наданні якісних освітніх послуг з використанням дистанційних технологій.  

  

 

 



07.04.2021 | Aдмін

Вернутись назад