новина

Головна » новина   

  

 

Захисти себе від кібербулінгу



Комп’ютерні технології переживають бурхливий розвиток,  і широке поширення Інтернету відкриває перед нами великі можливості для спілкування і саморозвитку. Проте мережа Інтернет – це не тільки безмежне джерело можливостей, але й велике джерело загроз. На сьогоднішній день десятки мільйонів людей являються користувачами Інтернету. Чималу частку цих користувачів становлять діти, які не знають про небезпеку,що пропонує їм світова павутина. І все частіше батьки та педагоги стали помічати негативний вплив Інтернету на психологічне, емоційне і фізичне здоров’я дитини.
    Кібербулінг — це новітня форма  агресії, що передбачає жорстокі дії з метою дошкулити, нашкодити, принизити людину з використанням мобільних телефонів, електронної пошти, соціальних мереж.
Класним керівником 6 класу Ковальчук А.М. було проведено онлайн-заняття  «Захисти себе від кібербулінгу».
Метою даного заняття є забезпечити достатнє інформування дітей стосовно проблеми кібербулінгу, зменшити рівень негативного впливу Інтернету на психологічне, емоційне і фізичне здоров’я дитини, розширити та поглибити знання про безпечний Інтернет, навчити аналізувати інформацію з Інтернет – простору, розвивати вміння спілкуватися в соціальних мережах та чатах.


08.04.2021 | Aдмін

Вернутись назад