новина

Головна » новина   

  

 

Година спілкування "Чорнобиль...Катастрофа...Пам'ять..."



26 квітня 1986 рік. Події цього дня стали однією з наймасштабніших трагедій для людства. Вибух, який зруйнував життя тисячам людей і створив багатокілометрову зону відчуження, назавжди закарбувався в пам’яті не одного народу.

З метою поглиблення знань учнів про аварію на Чорнобильській АЕС, виховання любові до рідної землі, класним керівником Копняк С.В. для учнів 10 класу було проведено дистанційний урок пам`яті «Чорнобиль... Катастрофа...Пам'ять....» В ході уроку здобувачі освіти переглянули фрагменти фільму Чорнобильська трагедія- біль України.

Про важливі речі хотілося б спілкуватися вживу, дивитися в очі одне одному, чути голоси та бачити емоції. Але в умовах дистанційного навчання, сподіваючись на силу відеоматеріалів , хотілося б донести до учнів гіркоту трагедії, що сталася 35 років тому назад у Чорнобилі та ставлячи запитання про висновки, які маємо зробити з тих жахливих подій, спонукати дітей замислитися про відповідальність, про наслідки необережного та подекуди злочинного ставлення до природи, довкілля, у майбутньому.



19.04.2021 | Aдмін

Вернутись назад