новина

Головна » новина   

  

 

Навчально-польові збори



Щорічно, відповідно до програми предмета «Захист України», наприкінці навчального року з випускниками закладів загальної середньої освіти проводяться навчально-польові збори. 
Навчально-польові збори — це своєрідний екзамен на вправність та мужність для старшокласника. Усі одинадцятикласники відповідально і добросовісно виконували поставлені вчителями завдання, адже вони добре розуміють, що формування у сучасних умовах високого рівня готовності до виконання вимог сучасної військової діяльності, всебічна підготовка до строкової військової служби спрямована на фізичний, вольовий і моральний розвиток особистості, формування готовності до захисту України та дій в умовах надзвичайних ситуацій.
Надання домедичної допомоги при надзвичайних ситуаціях – основна тема занять дівчат 11-х класів як підсумок навчання з предмета «Захист України. Основи медичних знань». Випускниці, оволодівши цим навчальним матеріалом, отримали потрібні знання та практичні навички, які зможуть застосувати в майбутньому. Завдання, які виконували дівчата, полягали в тому, щоб найпростішими засобами врятувати життя потерпілому, полегшити його страждання, запобігти розвитку можливих ускладнень, зменшити тяжкість перебігу травми чи захворювання, яке отримують люди при надзвичайних ситуаціях. Найкраще дівчата дали відповіді на запитання про види кровотечі та способи їх зупинки.


29.04.2021 | Aдмін

Вернутись назад