новина

Головна » новина   

  

 

До Дня пам'яті і примирення, Дня Перемоги



Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над нацизмом.

Класними керівниками проведені уроки пам’яті «1939-1945. Ніколи знову», присвячені Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги. Головна мета яких згадати страшні події, що довелося пережити українському народу та подякувати тим, хто виборов для всього народу мирне небо над головою. Дітям розповіли  про страхіття війни, про солдатів-визволителів, які всіма силами наближали Перемогу. Також здобувачі освіти ЗЗСО І - ІІІ ст.№3 м.Гайсин приєдналися до Всеукраїнського фоточеленджу «І світлий смуток в серці збережем…».(Відео)

Подвиг наших батьків і дідів, які здолали жорстокого ворога, завжди буде для українців яскравим взірцем мужності та любові до рідної землі. Пам’ятаючи про криваву сторінку історії, неймовірно страшну ціну, яку заплачено за право бути вільним, вдячні нащадки завжди будуть пишатися подвигом борців за свободу України!

 



07.05.2021 | Aдмін

Вернутись назад