новина

Головна » новина   

  

 

День Європи



Кожного року здобувачі освіти беруть  активну  участь у святкуванні Дня Європи.  У  закладі його відзначають як день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.
Головна мета свята - формування  в учнів позитивної  думки щодо євроінтеграції України, знайомство з європейськими цінностями та традиціями, популяризація європейської культурної спадщини.
З метою поглиблення знань учнів про Європу, формування європейського світогляду, сприяння поширенню знань про Європейський Союз, підвищення громадянської культури із добувачами освіти 6 класу( класний керівник Ковалчук А.М.)  було проведено  пригодницьку подорож у формі євроквесту «Ми -європейці». Командам – учасникам запропоновано  пройти маршрути: «Мандрівка країнами Європи», «Європейська держава-столиця», «Секрети європейських казкарів»,  «Україна – наша країна».      
     Такі заходи сприяють розвитку в учнів власних суджень щодо місця України в Європейському суспільстві; вихованні почуття відповідальності, гідності, патріотизму та любові до власної історії, традицій, звичаїв народу.


17.05.2021 | Aдмін

Вернутись назад