новина

Головна » новина   

  

 

Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху



Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З 17 по 21 травня в ЗЗСО пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті.

У рамках Тижня відповідно до плану були проведені різноманітні тематичні заходи. 21 травня класними керівниками  1 – 11 класів було проведено Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху, який цьогоріч присвячений темі «Безпечна дорога додому». Класні керівники ознайомили здобувачів освіти з місцями безпечного переходу проїжджої частини дороги, із дорожніми знаками, закріпили і актуалізували знання дітей про дорожній рух і правила безпечної поведінки на вулицях. Під час уроку діти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми.

Заходи, проведені в рамках Тижня безпеки дорожнього руху, були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.



21.05.2021 | Aдмін

Вернутись назад