новина

Головна » новина   

  

 

День захисту дітей (5-10кл.)



Міжнародний день захисту дітей — святкується щорічно 1 червня. Цей день був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

Здобувачі освіти 5 – 10 класів ЗЗСО І – ІІІ ст.№3 м.Гайсин також приєдналися до святкування Міжнародного дня захисту дітей. Вони взяли участь у квесті «Щасливе дитинство». Розпочався захід з загальношкільної руханки, яку організувала педагог організатор Копняк С.В. Далі здобувачі освіти мандрували станціями, де на них чекали завдання. Вони відвідали станції: «Музичну» (Копняк С.В.) на якій співали в карооке сучасні пісні, «Кольорову палітру» (Данильчик Л.П.), де потрібно було виготовити малюнок, «Літературну» (Семенюк Л.В.), потрібно було відгадати казкових персонажів, та з якого твору уривок, «Спортивну» (Новаківський О.М.), перевірялись стрибки на скакалці та у довжину з місця. Також протягом дня класні керівники для своїх вихованців організували рухливі ігри: 10 клас (кл.керівник Копняк С.В) гра в настільний тенніс, 5 клас (кл.керівник Ковальська М.А.) гра в твістер, 6 клас (кл.керівник Ковальчук А..М.) «Кулька мрій». Класним керівником 9 класу Данильчик Л.П. було проведено заняття з елементами тренінгу "Шлях до себе". Міжнародний день захисту дітей в ЗЗСО пройшов цікаво та весело.

Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що покаже шлях до щасливого прийдешнього. Зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів, чистого і мирного неба!



02.06.2021 | Aдмін

Вернутись назад