новина

Головна » новина   

  

 

День фізичної культури і спорту



Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало проведення Дня фізичної культури та спорту в нашому ЗЗСО. Цього року він пройшов у вівторок, 8 червня. Мета заходів цього дня – активізація фізкультурно-масової роботи в школі, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя.

Розпочали свято загальношкільною руханкою, на якій учитель фізичної культури Новаківський О.М, ознайомив дітей із планом проведення Дня й закликав усіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.

Участь у заходах брали усі здобувачі освіти ЗЗСО. План проведення передбачав різні спортивні заходи в залежності від вікових особливостей дітей.  Серед здобувачів освіти 1 – 10 класів було проведено біг на витривалість.  Для здобувачів освіти 1-4 класів були проведені рухливі ігри та естафети. Для 5 – 7 класів було проведено естафету «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань завжди викликав велику радість, приносив заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. День був насичений, цікавий та змістовний.



08.06.2021 | Aдмін

Вернутись назад