новина

Головна » новина   

  

 

Дякуємо нашим Спонсорам!



Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і водночас такою потрібною, вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу. Таких людей раніше називали доброчинниками, благодійниками, меценатами, а зараз спонсорами. Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. 
     1 вересня - це початок нового етапу в плідній роботі педагогів, досягнення учнями законів науки та суспільного життя, незабутнього світу знань і відкриттів. Підготовка школи до нового навчального року неможлива без спонсорської допомоги, підтримки батьків. Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники. 
 Учнівський, батьківський та педагогічний колективи ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 м.Гайсин висловлюють щиру подяку директору ТОВ "Корпорація СКІФ-96" Архіпову Олексію Олеговичу  за турботливе ставлення до потреб нашого закладу, фінансову підтримку в створенні належних умов виховання дітей. Завдяки Вашій плідній допомозі  для здобувачів освіти 6 класу було зроблено сучасний ремонт класної кімнати та замінено двері. Відтепер школярі навчатимуться у просторому та затишному класі, поспішатимуть з радістю на уроки, щоб отримати міцний багаж знань.
 Бажаємо Вам  здоров'я, успіхів і фінансового процвітання! Дякуємо Вам за небайдуже ставлення до дитячих потреб і сподіваємось на подальшу підтримку! Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. 
Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають,
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!


28.08.2021 | Aдмін

Вернутись назад