новина

Головна » новина   

  

 

Урок-тренінг “Безпека на дорозі – безпека життя”



 З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в ЗЗСО І - ІІІст.№3 м. Гайсин триває місячник "Увага! Діти на дорозі!"   
Головним завданням місячника є формування позитивного ставлення до вимог безпеки в учасників дорожнього руху, обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров'я дітей.
      В рамках проведення місячника із здобувачами освіти 7  класу (кл. керівник Ковальчук А.М.) був проведений урок-тренінг "Безпека на дорозі-безпека життя". Семикласники повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість,  уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків.


13.09.2021 | Aдмін

Вернутись назад