новина

Головна » новина   

  

 

Книжкова панорама «Пам'ять про них не згасне ніколи»



28 жовтня, відповідно до Указу Президента України від 20 жовтня 2009 року, наша країна відзначає День визволення України від нацистських загарбників. У цей день українці вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, мільйонів людей, які постраждали від дій окупантів, а головне – героїв-ветеранів Другої Світової війни, які дожили до наших днів та є для нас прикладом мужності, відваги, жертовності та любові до Батьківщини.
У ході визволення України силами чотирьох Українських фронтів, які налічували понад 2,3 млн. осіб, протягом січня 1943 року – жовтня 1944 року було проведено серію блискучих наступальних операцій, в результаті яких 28 жовтня 1944 року радянські війська перейшли сучасний кордон України.
З нагоди відзначення цього дня в шкільній бібліотеці для здобувачів освіти було організовано книжкову панораму «Пам'ять про них не згасне ніколи».
Головна мета бібліотечного заходу – виховання почуття патріотизму, шанобливого ставлення до пам’яті про перемогу над нацистськими загарбниками у Другій світовій війні, до ветеранів, учасників українського визвольного руху.


28.10.2021 | Aдмін

Вернутись назад