новина

Головна » новина   

  

 

Єдиний день безпеки дорожнього руху



19 листопада  наш заклад приєднався до проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».
Класний керівник 5 класу Мила Д.Ю. провела ряд заходів щодо формування основ безпечного поводження дітей на дорогах та вулицях. Різноманітною за змістом і формою була проведена профілактична робота з питань попередження дорожньо-транспортного травматизму.
    Класним керівником були проведені хвилинки безпеки та єдиний урок «Безпечна дорога додому».  Під час цих заходів учитель використовувала різноманітні форми та методи роботи зі здобувачами освіти, такі як: перегляд відеосюжетів, формулювання проблемних питань, складання пам’яток, виконання практичних завдань, вікторини, тренінгові вправи.
Мила Д.Ю. навчала дітей  орієнтуватися в дорожніх ситуаціях на шляху руху від дому до школи і назад. Закріплювати з дітьми знання про  дорожні знаки, їх позначення, значення сигналів світлофора та практичне користування ним, знання правил дорожнього руху та поведінки на вулиці.


19.11.2021 | Aдмін

Вернутись назад